FÆLLESHUS OG SPISERI I GENTOFTE

DEN 25. – 30. SEPTEMBER 2017

Vi ønsker at skabe rum for inspiration og mere liv og fællesskab. Et inviterende og involverende sted, hvor vi kan mødes på tværs om et måltid mad – og et hav af andre arrangementer – og hvor noget ukendt kan opstå til glæde og velvære for flest.

Fællesskab og fællesspisning afholdes den 25. – 30. September med daglige workshops

Dørene åbnes hver dag kl. 10 og kl. 16:30 holder vi vores samtalesaloner. Vi ses på havnen!

2 Comments

 • Heidi Eid

  Madbillet til fællesspisningerne kan købes her på sharinggentofte.dk efter Påske og du vil også kunne se hvad vi skal have at spise de forskellige dage.

 • Heidi Eid

  Popupevent3 ´BYENS HUS´16-22. April 2018 – på Hellerupvej 24

  Så er Eventuge16 ved at være klar – som et eksempel på, hvad der kan foregå i ´BYENS HUS´ i en Gentofte kontekst – alt til glæde, velvære og trivsel for flest – og for mere netværk og FÆLLESSKAB på tværs i vores lokalsamfund.

  Vi har brug for din hjælp for at det blir´et brag af en uge – Så kom og gør det muligt – byd ind, hvis der er noget du har lyst til at bidrage med – send evt. en besked her om kompetancer – bordtennisbord, brætspil eller mormors sofa, lænestol, standerlampe eller bogreol – Bog og Ide, Charlottenlund har lovet at fylde bogreolen op med bøger 🙂

  Vi kan også bruge gaver til pakkeleg eller måske banko – hvem ved, hvad der dukker op i løbet af ugen fra butikker og erhvervsliv i lokalområdet, når vi alle byder ind til lokalt samvær på tværs af skel og alder – kom og vær med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.