Skal vi have et røgeri på havnen?

  • Ja! Vi skal have et røgeri til at ‘fylde’ den tomme grund og noget at komme på havnen for
  • Frisk fisk og røgeri – uhm!
  • Unge arkitektstuderende præsenterede research på røgeri traditioner og kultur i Danmark
  • Vi skal sørge for frisk fisk som på Espergærde, Hundested  og Lynæs Havn
  • Fiskemanden på Espergærde Havn er interesseret i at lave røgeri på Skovshoved Havn
  • Vi skal tale med fiskehandlere i nærområdet og høre om de er interesserede?
  • Vi har kontaktet ‘Havfriskfisk’ som i øjetblikket leder efter en kutter/fisker
  • Vi kontakter Thorup Strand der har en kutter allerede i Nyhavn
  • Fiskemand fra Aarstiderne siger at ‘vildt’ mange tons fisk bliver lastet i Hanstholm og kørt ud af landet – måske var det en ide at spise vore egne fisk og lære at lave/tilberede frisk fisk

2 Comments

  • Heidi Eid

    Vi har holdt møde med fiskemand på Skovshoved Havn om muligheder for at sælge fisk og røgvarer på havnen.
    Han er stadig interesseret og er igang med at undersøge muligheden for et lejemål på havnen til at starte med …….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.