Byens Hus: 16 - 22. April 2018

Sharinggentofte inviterer ALLE gentofteborgere til nye fællesskaber på tværs Popup event3 ´BYENS HUS´- 16-22.APRIL - Hellerupvej 24, 2900 Hellerup Det vil være muligt at købe Morgenmad fra kl. 10 og Frokost fra kl. 12
kl. 16:30-18:00 Daglige LABoratorier, samtalesalonner og workshops Hver dag kl. 18 er der FÆLLESSPISNING kr. 75,- billetter kan købes fra sharinggentofte.dk efter Påske. Vi dækket bord og spiser sammen i ´pyramiden´. Kom og vær med. Det er gratis at deltage i de fleste events. Se den opdaterede kalender på sharinggentofte.dk lige efter Påske. Vi har brug for din hjælp men mere om det senere.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.