LYSFEST

GENTOFTENATTEN
FREDAG SEPTEMBER 27

kl. 19 - 22

EVENT NR. 23

bagsiden af Charlottenlund Station, ved pavillonen

Kære medborger

Vi holder LYSFEST fredag den 27.9. kl.19-22 v. pavillonen, på bagsiden af Charlottenlund Station i samarbejde med Gentoftenatten.dk

For at fortælle om vores ideer for området og intentionen om at etablere et samlingssted – en lokal-borger-platform – når der er mulighed – og nok opbakning til det via aktiv deltagelse.

Du kan møde Jacob Munk, og høre mere om evt. etablering af en “By- og Skovhave Charlottenlund” på samme område og vilkår.

Har du lyst til at være med til det? – så kom og hør hvornår vi mødes næste gang og hold dig evt. orienteret på Instagram: 

Du kan også male dit åndedrag “Breathe the non-local into the local” sammen med Heidi Eid. (Vi ånder samtidig med at kunstneren Jeppe Hein afholder et event “Breath with me”/”Breath with the world” der også foregår den 27.9. i United Nations hovedkontor og i Central Park, New York City).

Vi ånder lokalt og internationalt for de globale Verdensmål og for samhørigheden vores “inter-connectedness” – Vi maler vores åndedrag på lærred, som efterfølgende vil blive overleveret til vores ny borgerdrevne “Byens Hus – Vi skaber sammen” Hellerupvej 24, eller solgt på auktion.

Kom og vær med – kom med ideer for området – lad os mødes – Bring dit lys, en lanterne eller lampe + snack og drik – Ses vi?

Kærlig hilsen

Heidi Eid
Sharinggentofte.dk